ORDU / PERŞEMBE - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Kacalı Mahallesi No3 PERŞEMBE
Vizyon
Bilim ve teknolojinin ışığında, araştıran, öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir, paylaşımcı ve milli değerlerinin bilincinde bireyler yetiştiren, kalitede öncü, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Bilgili, becerikli ve kendine güvenen, milli ve manevi değerleri benimseyen, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilen nitelikte öğrenciler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :normal öğretim
Kaloriferli
Eski Ordu-Samsun Karayolu-Minibüs ve Belediye Otobüsü
Servis Bilgisi
12 adet servisimizle ilçemizin çeşitli köy ve mahallelerinden öğrencilerimiz okula gelmektedir.
Kacalı Mah. Kültür Cad. No 26/3 Perşembe Hükümet Konağı yanı Perşembe-Ordu
İl merkezine 12 km mesafede
Sportif Etkinlikler
Yıllardır masa tenisi dalında ilimizde düzenlenen yarışmalarda sürekli derece yapmaktayız. İl birincisi olarak bölge müsabakalarına sporcu göndermekteyiz.
Bilimsel Etkinlikler
Robotik kodlama atölyemiz mevcuttur. Ayrıca 3D yazıcıyla öğrencilerimize hayal gücü katmaktayız. Bunların yanısıra sanal gerçeklik ve uzay sınıfımızda öğrencilerimizin vizyonunu geliştirmeye devam ediyoruz.
Proje Çalışmaları
DOKAP Sanal Gerçeklik ve Uzay Atölyesi 4006 Tübitak Projesine Katılım E-Twinning Projelerine Katılım